Nu er verdenskongressen i fysioterapi i gang

I disse dage er der mere end 2000 fysioterapeuter fra mere end 100 lande samlet til verdenskongres i fysioterapi i Cape Town i Sydafrika. Flere danske fysioterapeuter holder oplæg.

Programmet for den 16. verdenskongres i fysioterapi i Cape Town i Sydafrika omfatter 17 fokuserede symposier, 32 netværksmøder, 13 diskussionspaneler, 10 seminarer og mere end 1.300 abstracts i de tre dage, kongressen varer.

Mere end 2000 fysioterapeuter fra over 100 lande vil i løbet af kongressen dele viden, holde oplæg og diskutere med fysioterapeuter verden over.

Verdenskongressen i fysioterapi lagde ud med et brag af en åbningsceremoni, da 2000 trommer lød i kongrescenteret i Cape Town. Følg med i de mange forskellige events på den officielle hjemmeside: World Confederation of Physical Therapy Congress.

 Se videoen fra åbningsceremonien her:

World Confederation for Physical Therapy (WCPT) blev grundlagt i Storbritannien i 1951 og er den største internationale kongres i fysioterapi. WCPT repræsenterer mere end 350.000 fysioterapeuter verden over gennem sine 112 medlemsorganisationer. I år er programmet pakket med det bedste inden for forskning, symposier, seminarer og netværksaktiviteter.

WCPT har til formål at skabe høje standarder for fysioterapeutisk forskning, uddannelse og praksis. Endvidere skal WCPT støtte videndelingen og samarbejdet på tværs af nationale og internationale organisationer.

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar