OK18: Hvad er vigtigst for dig?

Den 14. august starter indsamlingen af krav til ny overenskomst for ansatte i regioner og kommuner.
Danske Fysioterapeuter står sammen med de andre faglige organisationer for offentligt ansatte i Forhandlingsfællesskabet.

Til efteråret starter forhandlingerne om ny overenskomst for de offentligt ansatte fysioterapeuter. For at kunne forhandle den bedste aftale, har vi brug for at vide, hvad du synes, er de vigtigste krav, når vi møder arbejdsgiverne ved forhandlingsbordet.

Derfor modtager medlemmer ansat i kommuner og regioner den 14. august en mail med adgang til kravsindsamlingen. Her vil du dels blive bedt om at prioritere, hvad der er vigtigst, og dels få mulighed for selv at komme med forslag.

Kravsindsamlingen danner grundlaget, når Danske Fysioterapeuter skal vælge, hvad der er vigtigst at fokusere på ved de kommende forhandlinger.

Diskuter på arbejdspladsen

Danske Fysioterapeuter anbefaler, at du og dine kolleger, før I indgiver jeres ønsker og krav, diskuterer jeres arbejdsliv, og især, hvad I syntes, kan gøre det bedre.

Danske Fysioterapeuter har sammen med resten af Sundhedskartellet udarbejdet et oplæg til debat om overenskomstforhandlingerne. Her kan du læse om hvilke temaer, der sandsynligvis kommer til at fylde i forhandlingerne.

Læs oplægget her

Kravsindsamlingen løber over godt tre uger og slutter onsdag d. 6. september.

Har du spørgsmål om kravsindsamlingen eller overenskomstforhandlingerne, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 41 46 20 – tast 2 for Løn & Ansættelse - eller på ansat@fysio.dk.

Du kan læse mere om, hvordan overenskomstforhandlingerne foregår og hvad der forhandles om her:

Tema-side om OK18

Følg med i OK18

Del eller udskriv artiklen
3 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • Roar Lund Hjorhöy

  Lønstigning med stigning i løntrin efter anciennitet.
  Det er deprimerende at jeg er 31 år og er på min slutløn.
 • Hanne Pedersen

  En højere slutløn - ex central lønstigning efter 10 års anciennitet.
 • Jens Olesen

  Ordentlige og især ensartede overenskomstforhandlede løn- og arbejdsvilkår samt ansættelsesforhold for kliniske undervisere i fysioterapi.

  Medlem af bestyrelsen for fraktionen af kliniske undervisere
  Jens Olesen
Indsend kommentar