Listen er filtreret — Nulstil valg
 • Politik ·

  Kommunalpolitikerne skal huske kvaliteten i genoptræningen

  Fra den 1. juli skal kommunerne tilbyde genoptræning inden for syv dage efter, at patienter er blevet udskrevet fra hospitalet. Kan kommunerne ikke det, må de betale for, at patienterne modtager genoptræning i privat regi. Desværre vælger nogle kommuner at sænke kvaliteten for at leve op til tidsfristen. Danske Fysioterapeuter har derfor skrevet til de ansvarlige politikere i Folketinget og bedt dem følge op.

  2
 • Politik ·

  Danske Fysioterapeuter ønsker eftersyn af genoptræningsplaner

  Lovforslaget om frit valg til genoptræning gør det endnu mere vitalt, at genoptræningsplanerne har det rette indhold og den rette kvalitet. Danske Fysioterapeuter foreslår derfor, sammen med en række andre organisationer, at der gennemføres et serviceeftersyn.

  8
 • Politik ·

  Tina Lambrecht: Vi skal have flere fysioterapeuter i kommunerne

  Folketinget førstebehandler i dag lovforslag om frit valg til genoptræning. Lovforslaget skal sikre danskere med en genoptræningsplan frit valg til genoptræning, hvis ikke kommunen kan iværksætte genoptræningen inden for syv dage. Der er bred politisk opbakning til forslaget.

 • Politik ·

  Demens skal have et twist

  Danske Fysioterapeuter og 12 andre organisationer har slået sig sammen i Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark. En stor kampagne med danser Silas Holst i spidsen er nu i gang og byder hele Danmark op til dans med denne opfordring: Giv demens et twist.

 • Politik ·

  Ny hovedorganisation en realitet

  Der var flertal for at etablere en ny hovedorganisation med 1,5 millioner medlemmer på FTF og LO ekstraordinære kongresser. Danske Fysioterapeuters formand Tina Lambrecht blev valgt til forretningsudvalget i den nye organisation.

  3
 • De mindste behandlingssteder fritages for gebyr

  Efter pres fra blandt andre Danske Fysioterapeuter fritages de allermindste behandlingssteder nu for gebyret for risikobaseret tilsyn. Fritaget bliver også fysioterapeuter, der arbejder frivilligt eller som behandler venner og familie i hjemmet. Gebyrstrukturen tager dog stadig ikke tilstrækkeligt hensyn til indlejere på fysioterapi-klinikker.

 • Politik ·

  Folketinget bør sætte ind mod rygning

  Der er alt for mange børn og unge, som ryger. Derfor bør Folketinget sætte ind med simple og veldokumenterede tiltag, der kan forhindre, at tusindvis af børn og unge bliver afhængige af tobaksrygning, som senere vil koste dem livet. Det skriver Danske Fysioterapeuter og 34 andre organisationer i en appel til Folketinget.

 • Politik ·

  Hovedbestyrelsen: Nej til fusion mellem FTF og LO

  Et flertal i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse har besluttet at stemme nej til en fusion mellem FTF og LO på FTF’s ekstraordinære kongres den 13. april 2018.

 • Politik ·

  Fælles indsats skal gøre danskerne mere aktive

  Danske Fysioterapeuter deltager i et ambitiøst samarbejde for at fremme danskernes sundhed gennem idræt og foreningsliv. Målet er at sætte 75 procent af danskerne i gang med idræt inden år 2025.

 • Politik ·

  15 anbefalinger til at styrke psykiatrien

  Bedre data, mere sammenhæng, øget kvalitet og mere fokus på børn og unge. Der er gode takter i delrapporten om styringen i psykiatrien, men anbefalingerne mangler det nødvendige økonomiske grundlag.

  1
 • Løn · Politik ·

  Åben løn kan bane vejen for ligeløn

  Danske Fysioterapeuter markerer i dag kvindernes internationale kampdag ved at sætte fokus på ligeløn. Ved at tale åbent om løn, kan man bane vejen for mere ligeløn, lyder budskabet på dagens konferencer.

 • Politik ·

  Overvægt er blevet normalen

  Nye tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at flertallet af danskerne har for meget på sidebenene. Samtidig er mere end hver fjerde dansker ikke aktiv nok i hverdagen.

 • Politik ·

  Fem regionsformænd er genvalgt

  Det er fem kendte ansigter, der de næste fire år skal være regionsformænd i Danske Fysioterapeuter. De nuværende regionsformænd er nemlig alle genvalgt.

  1
 • Politik ·

  Tina Lambrecht er genvalgt som formand

  Tina Lambrecht forsætter som formand for Danske Fysioterapeuter. Det er resultatet af formandsvalget.

  27
 • Politik ·

  Stor ulighed i smerter

  Alt for mange danskere lider af smerter i muskler og led. Det gælder ikke mindst danskere med kortere uddannelser. Desværre er det ofte dem, der er mest ramt af smerterne, der får mindst hjælp. Derfor foreslår Danske Fysioterapeuter udvidet adgang til det såkaldte helbredstillæg.

  1
Se flere