Listen er filtreret — Nulstil valg
 • Politik ·

  Folketinget bør sætte ind mod rygning

  Der er alt for mange børn og unge, som ryger. Derfor bør Folketinget sætte ind med simple og veldokumenterede tiltag, der kan forhindre, at tusindvis af børn og unge bliver afhængige af tobaksrygning, som senere vil koste dem livet. Det skriver Danske Fysioterapeuter og 34 andre organisationer i en appel til Folketinget.

 • Politik ·

  Hovedbestyrelsen: Nej til fusion mellem FTF og LO

  Et flertal i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse har besluttet at stemme nej til en fusion mellem FTF og LO på FTF’s ekstraordinære kongres den 13. april 2018.

 • Politik ·

  Fælles indsats skal gøre danskerne mere aktive

  Danske Fysioterapeuter deltager i et ambitiøst samarbejde for at fremme danskernes sundhed gennem idræt og foreningsliv. Målet er at sætte 75 procent af danskerne i gang med idræt inden år 2025.

 • Politik ·

  15 anbefalinger til at styrke psykiatrien

  Bedre data, mere sammenhæng, øget kvalitet og mere fokus på børn og unge. Der er gode takter i delrapporten om styringen i psykiatrien, men anbefalingerne mangler det nødvendige økonomiske grundlag.

  1
 • Løn · Politik ·

  Åben løn kan bane vejen for ligeløn

  Danske Fysioterapeuter markerer i dag kvindernes internationale kampdag ved at sætte fokus på ligeløn. Ved at tale åbent om løn, kan man bane vejen for mere ligeløn, lyder budskabet på dagens konferencer.

 • Politik ·

  Overvægt er blevet normalen

  Nye tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at flertallet af danskerne har for meget på sidebenene. Samtidig er mere end hver fjerde dansker ikke aktiv nok i hverdagen.

 • Politik ·

  Fem regionsformænd er genvalgt

  Det er fem kendte ansigter, der de næste fire år skal være regionsformænd i Danske Fysioterapeuter. De nuværende regionsformænd er nemlig alle genvalgt.

  1
 • Politik ·

  Tina Lambrecht er genvalgt som formand

  Tina Lambrecht forsætter som formand for Danske Fysioterapeuter. Det er resultatet af formandsvalget.

  27
 • Politik ·

  Stor ulighed i smerter

  Alt for mange danskere lider af smerter i muskler og led. Det gælder ikke mindst danskere med kortere uddannelser. Desværre er det ofte dem, der er mest ramt af smerterne, der får mindst hjælp. Derfor foreslår Danske Fysioterapeuter udvidet adgang til det såkaldte helbredstillæg.

  1
 • Politik ·

  Akupunkturforbud bliver ændret

  Sundhedsministeren vil revidere lovforslaget om forbud mod akupunktur på brystkassen efter samråd med blandt andre Danske Fysioterapeuter. Formand Tina Lambrecht og næstformand Brian Errebo-Jensen har i dag været til møde med sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

  6
 • Politik ·

  Høringssvar: Godt at lovforslag sætter fokus på adgang til tidlig genoptræning

  Som led i finansloven for 2018 aftalte regeringen og Dansk Folkeparti, at ingen patienter skal vente mere end syv dage på genoptræning. Lovforslaget, der udmønter aftalen er aktuelt i høring.

  3
 • Politik ·

  Vis vejen for fremtidens fysioterapi og ledelse i lederrådet

  Vil du være med til at inspirere og rådgive Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse om visioner for fremtidens fysioterapi og ledelse? Så er det nu, du skal søge om en plads i lederrådet hos Danske Fysioterapeuter.

 • Politik ·

  Ankenævn og læring skal øge sundhedspersoners tillid og retssikkerhed

  Sundhedsministeren vil med en række nye tiltag genskabe tillid og forbedre samarbejdet mellem sundhedspersoner og Styrelsen for Patientsikkerhed efter alvorlig kritik. Danske Fysioterapeuter ser initiativet som et stort skridt i den rigtige retning.

 • Politik ·

  Hvem skal være formand?

  Så er afstemningen i gang. Du har nu mulighed for at være med til at bestemme, hvem der de næste fire år skal være formand for Danske Fysioterapeuter.

 • Politik ·

  Valgmøde København: Kvalitet og udvikling

  Kvalitet og uddannelse, kompetencer til at åbne nye døre, faglig udvikling og arbejdsmarkedsmodel var varme emner i debatten, da medlemmerne i hovedstaden mødte op til det sidste valgmøde.

  23
Se flere