Brug din fagforening som nyuddannet

Som nyuddannet fysioterapeut venter en ny hverdag, og nye behov melder sig. Som din fagforening står vi klar til at hjælpe dig. Vi har her samlet en række gode råd til, hvordan du kan bruge os samt vigtig information omkring dit medlemskab.

Hvis du har en studieforsikring hos Bauta, kan du beholde forsikringen indtil 1 år efter, du er færdiguddannet. Forsikringen dækker indbo, rejse og ulykke og har 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri.

Læs om Bautas attraktive studieforsikring

Måske er du allerede godt i gang med jobsøgningen til dit første job. Vi vil gerne hjælpe dig på vej og har listet ledige stillinger samt gode råd til din ansøgning.

Find dit job i Danske Fysioterapeuters jobbank
Sådan skriver du en god ansøgning og CV 

Traineeordningen er tænkt som en hjælp til, at du som nyuddannet kan få fodfæste på arbejdsmarkedet. Den er for dig, der er helt nyuddannet, dvs. ledig og på dimmittendsats.

Ordningen består af 8 ugers praktik efterfulgt af en opkvalificering bestående af relevante kurser inden for det fysioterapeutiske område.

Læs om traineeordningen og tilmeld dig

Måske er du så heldig, at du allerede har fået tilbudt et job. Husk at sende din kontrakt ind til os og få den gennemgået, inden du skriver under. Det har mange været glade for.

På arbejdsdage kan vi altid tilbyde dig sparring på din kontrakt inden for 24 timer. Send din kontrakt til ansat@fysio.dk eller ring til os på telefon 3341 4620.

For at arbejde som fysioterapeut i Danmark skal du huske at søge autorisation hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Ansøgningen kan ske elektronisk på stps.dk og koster pt. 313 kr.

Sådan søger du autorisation

Hvis du overvejer livet som selvstændig, hjælper Danske Fysioterapeuter dig med svar på dine spørgsmål.

Kontakt vores erhvervskonsulent Claus Pedersen på cp@fysio.dk eller på telefon 3341 4627 for sparring og rådgivning om opstart af virksomhed.

Se Danske Fysioterapeuters startpakke for selvstændige fysioterapeuter

Er du allerede i gang i dit første job som selvstændig, er det vigtigt, at du har den rigtige forsikring som færdiguddannet.

Som medlem af Danske Fysioterapeuter kan du tegne en billig erhvervsansvarsforsikring, som dækker, hvis du kommer til at lave en skade på patienten eller patientens ejendele.

Læs mere og bestil en erhvervsansvarsforsikring

Dit medlemskab (og kontingent) ændres automatisk

Som nyuddannet ændres dit medlemskab automatisk fra studerende til ordinært medlem, uanset om du er i arbejde eller ej.

Dimitterer du i januar, vil du have nedsat kontingent frem til 1. maj, hvorefter medlemskabet automatisk ændres.

Er du ledig, på ulønnet orlov eller læser du videre, er det muligt at fortsætte med det nedsatte kontingent. Så skal du altid bare huske at ændre din medlemsstatus på fysio.dk eller sende os en e-mail på medlem@fysio.dk inden 1. april.
Medmindre vi hører fra dig angående nedsat kontingent, betaler du fuld kontingent fra 1. maj.

Dimitterer du i juni, vil du have nedsat kontingent frem til 1. oktober, hvorefter medlemskabet automatisk ændres.

Er du ledig, på ulønnet orlov eller læser du videre, er det muligt at fortsætte med det nedsatte kontingent. Så skal du altid bare huske at ændre din medlemsstatus på fysio.dk eller sende os en e-mail på medlem@fysio.dk inden 1. september.

Medmindre vi hører fra dig angående nedsat kontingent, betaler du fuld kontingent fra 1. oktober.

Indmeldelse i Danske Fysioterapeuter

Det er en forudsætning, at du er medlem af Danske Fysioterapeuter for at kunne få råd og vejledning af vores konsulenter og drage nytte af vores mange medlemsfordele.

Meld dig ind i Danske Fysioterapeuter
Se kontingenter for medlemskab
Se alle medlemsfordele

Del eller udskriv artiklen

Kontakt

Danske Fysioterapeuter

Rådgivning
3341 4620