Vælg kursusudbyder:
Danske Fysioterapeuter
Faglige selskaber

Listen er filtreret — Nulstil valg
 • 9. Jun 2017 Fredag

  Fysioterapi i naturen

  Få ideer til træning og behandling i naturen og uderummets mange muligheder! Få indblik i evidensen for brug af naturen i behandlingen af patienter med livsstilssygdomme, stress, demens, børn med ADHD m.m.

 • 15. Jun 2017 Torsdag

  Psykisk sårbar

  Når behandling af somatisk sygdom kompliceres af sårbarhed hos patienten. Du får viden og ideer til hvordan patientens mentale sundhed og robusthed øges.

 • 28. Aug 2017 Mandag

  Respirationsfysioterapi

  Få opdateret viden og konkrete redskaber til at varetage basal respirationsfysioterapi inden for de store hovedområder kirurgi, sekretproblemer, KOL, pneumoni.

 • 30. Aug 2017 Onsdag

  Motorisk usikre børn, 3-6 år

  Få en teoretisk grundforståelse og stærkere evne til at arbejde med børn med motorisk usikkerhed. Du lærer at tilrettelægge et træningstilbud, bruge relevante måleredskaber og give professionel vejledning til forældre og pædagoger.

 • 10. Sep 2017 Søndag

  Basic Body Awareness Therapy - BBAT 1

  Et grundlæggende kursus i Basic Body Awareness Therapy med fokus på en personlig oplevelse og erfaring samt teoretisk indføring i BBAT. Kurset er det første af i alt 6 kurser og seminarer, men kan sagtens "stå alene", hvis man ikke ønsker at gennemføre hele efteruddannelsen.

 • 12. Sep 2017 Tirsdag

  Nysgerrig på ledelse

  Har du måske en leder i maven? Og vil du gerne være klogere på om ledelse kunne være en karrierevej for dig? På kurset bliver du introduceret til lederrollen, arbejder med din egen motivation for ledelse og møder nye ledere, der kan fortælle om glæder og udfordringer ved at blive leder.

 • 6. Okt 2017 Fredag

  Kvalitet i holdtræning

  Arbejder du med holdtræning?  Få nye ideer og inspiration til målrettet, evidensbaseret træning på hold, aktiv brug af musik samt motivation og tips til den gode kommunikation om ”ansvar for egen træning”.

 • 23. Okt 2017 Mandag

  Motorisk kontrol og balance

  Motorisk kontrol, postural kontrol og balance er relevant for alle patienter

 • 27. Okt 2017 Fredag

  Konference: Beskæftigelsesindsatsen

  Konference for fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgivere i kommunerne med fokus på den tværfaglige rehabiliteringsindsats.

 • 31. Okt 2017 Tirsdag

  Børn og bevægelse

  Læring, opmærksomhed og koncentration øges, når børn bevæger sig! Kurset sætter fokus på, hvordan fysioterapeuter på skoler og i daginstitutioner kan få børnene mere aktive og få lærere og pædagoger som naturlige samarbejdspartnere.

 • 14. Nov 2017 Tirsdag

  Lederkonference 2017: Disruption og agil ledelse

  Ledere på alle niveauer, klinikejere og klinikledere og ledertalenter inviteres til årets lederkonference 2017. Kom og bliv klogere på hvorfor disruption og en disruptiv tankegang har relevans for alle ledere, og hvad disruption, agil ledelse og vores håndtering af de nye teknologier betyder for din virksomhed og dit lederskab.

 • 17. Nov 2017 Fredag

  Farmakologi for fysioterapeuter

  Fysioterapeuter bør have viden om lægemiddelgrupper, som kan have afgørende betydning for, hvordan patienterne får mest ud af fysioterapi og træning.

 • 18. Nov 2017 Lørdag

  Musik i fysioterapi

  Musik inviterer til bevægelse. Musik motiverer til fysisk aktivitet. Få konkrete redskaber til aktivt at bruge musik i træning og behandling.

 • 6. Feb 2018 Tirsdag

  Parkinson

  Fysioterapeut Lee Dibble fra Utah Unversity i USA afholder dette tre-dages kursus sammen med fysioterapeut Emilie Wøjdemann

Se flere