Artikel fra Fysioterapeuten

Tidligere numre
Fysioterapeuten

Trykket på ytringsfriheden

Offentligt ansatte afstår ofte fra at ytre sig af frygt for repressalier. En af grundene er, at styrkeforholdet mellem lederne og medarbejderne har ændret sig til ugunst for medarbejderne, vurderer ekspert.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Trivslen er helt nede under gulvbrædderne

MIT JOB // Erik Bjernemose arbejder i Arbejdstilsynet, Tilsynscenter Syd, som tilsynsførende og koordinator for indsats mod social dumping. Derudover er han tillidsrepræsentant og repræsentant for de statsansatte i Danske Fysioterapeuters udvalg for lønmodtageroverenskomster.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Effekt eller respekt?

DILEMMA // Hvad stiller man op, når en religiøs klædedragt begrænser patienten og gør det svært at se, om øvelser bliver udført korrekt?

Nr.1, 2017 4
Fysioterapeuten

Valg og implementering af funktionsmålinger

PH.D. // Tonny Jæger Pedersen har i sin ph.d. blandt andet undersøgt barriererne for implementering af funktionsmålinger i klinisk praksis.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Når knæet bliver til hr. Hansen

KLINISK UNDERVISNING // Jo længere, man når i sin uddannelse, jo mere bliver man i stand til at tage udgangspunkt i hele borgeren og have fokus på relationen.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Fra Florence til forretningskvinder

Drømmen om en større virksomhed fik næring på Danske Fysioterapeuters kursusrække i klinikdrift. Og et opsagt lejemål gav det sidste skub.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Først leder, så fysioterapeut

Fysioterapeut Karen Langvad er ny direktør i Danske Fysioterapeuter.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Fysioterapiens elevatortale

"Det er en smuk fortælling om, hvad det er vi kan sammen og hver for sig", siger formand Tina Lambrecht.

Nr.1, 2017 1
Fysioterapeuten

El-stimulation til patienter med neurologiske skader

EL-STIMULATION / El-stimulation kan benyttes som led i den funktionelle træning og til styrketræning af specifikke muskler eller muskelgrupper ifm. patienter med neurologiske skader

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Videoer om el-stimulation

EL-STIMULATION / Fysioterapeut Thomas Nybo giver en introduktion til el-stimulationstræning og viser hvordan el-stimulation kan bruges til træning af patienter med neurologiske skader.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

Kommunal el-stimulation

EL-STIMULATION / Fysioterapeuterne i træningsenheden i Greve Kommune bruger el-stimulation til borgere, der har svært ved at aktivere musklerne tilstrækkeligt. Behandlingen er et supplement til den øvrige behandling og genoptræning.

Nr.1, 2017
Fysioterapeuten

To genoptræningsforløb med neuromuskulær el-stimulation fra kommunal praksis

EL-STIMULATION / En beskrivelse af et forløb med to borgere med henholdsvis apopleksi og femurfraktur, der får tilbudt NMES i forbindelse med et genoptræning i Træningsenheden i Greve Kommune.

Nr.1, 2017